Syed Safdar Hussain Bukhari- Kakian Wali Sarkar

Një shembull unik i mirësisë, përkushtimit dhe këmbënguljes, Ilaçi përfundimtar i tij kursen miliona


Hulumtimi i tij: "The Ultimate Remedy"

Kush thotë se nuk ka asnjë ilaç për çdo lloj problemi fizik, psikologjik, shpirtëror dhe / ose mbinatyror

Të gjithë ata që vuajnë nga ndonjë sëmundje fizike, mendore, shpirtërore ose magji e zezë, duhet të dëgjojnë audio- "Mjekimi i fundit" 3 herë në ditë për 7 ditë rresht me sy të mbyllur. Sa herë që të dëgjoni merrni gjysmë gotë ujë, mbyllni sytë dhe thoni "emrin tuaj" ose ndonjë emër (sipas besimit tuaj) tre herë dhe pini këtë gjysmë gote ujë në 3 gllënjka.

1200px-available_on_the_app_store_blackUnnamed1311


Sherbime:

Të menduarit pozitiv

Prania e tij në këtë botë i dhuroi njerëzimit një mendim pozitiv të mrekullueshëm

Paqe e mendjes

Hulumtimi i tij Ilaçi Ultimate i dha paqe mendjes njerëzimit

SHËNDETI

Hulumtimi i tij Ilaçi Ultimate i dhuroi shëndet njerëzimit

 

Jete pa frike

Hulumtimi i tij Ilaçi Ultimate na dha jetën e patrembur

Dashuri e pakushtëzuar

Dashuria e pakushtëzuar e Baba Jee krijoi një shembull dashurie dhe dhembshurie për njerëzimin

Zot i amësisë hyjnore

Një dhe i vetmi Baba Xhe që fitoi një titull kaq të mahnitshëm dhe u bë HERO për çdo qenie të vetme në këtë univers të tërë

 


Kurë:

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

KURA E CORONAVIRUS

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

KURA E SIDA-s

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

KURA E KANCERIT

 

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

KUJTIMI I DO SHTYPE T BARNAVE

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

KURA E T GJITHA PROBLEMET BOTRORE

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

KURA E PROBLEMEVE PSIKOLOGJIKE

 


Histori:

1940

Birth

Të hënën, 6 maj 1940

1960-1980

Punë sociale

Gjatë viteve 60-80 dhe më vonë ai ndërmori riparime në rrugë, themeloi shkolla dhe organizoi pajisje mjekësore në qytetin Lilla

1990

Kthesa e jetës

Pasi dorëzoi pasuri dhe komoditete të bollshme familjare, ai la vendin e tij stërgjyshor për në Lahore

 

1990

Lahore

Ai ngushëlloi njerëzimin e dëshpëruar dhe të pikëlluar përmes vallëzimit dhe muzikës mistike

1998

hulumtim

Përqendrimi dhe hulumtimi i tij hyjnor lëshojnë të vërtetën për audio-in e bekuar dhe ai zgjedh zemrën e Syed Babës për transferim të mëtejshëm në njerëzim

2005

vdekje

U nis për në vendbanimin e përjetshëm të Martën, 8 Shkurt

Testimonial -BABA JEE's -The Ultimate Remedy

Youtube Twitter

Eliminate negative thinking

Cure Benign Tumor 

Gain Strength 

Remedy Stress and Anxiety

Gain Self Confidence