Сејд Сафдар Хусеин Бухари- Какијан Вали Саркар

Уникатен пример на kindубезност, посветеност и издржливост, Неговото крајно средство заштедува милиони


Неговото истражување: "The Ultimate Remedy"

Кој вели дека нема лек за никаков вид физички, психолошки, духовни и / или натприродни проблеми

Сите оние кои страдаат од какво било физичко, ментално, духовно заболување или црна магија, треба да слушаат аудио- „Крајниот лек“ 3 пати на ден, 7 последователни дена со затворени очи. Секој пат после слушање земете половина чаша вода, затворете ги очите и кажете „вашето име“ или кое било име (според вашето верување) три пати и испијте ја оваа половина чаша вода во 3 голтки.

1200px-available_on_the_app_store_blackUnnamed1311


Услуги:

Позитивно размислување

His presence in this world gifted an amazing positive thinking to humanity

Мир на умот

Неговото истражување „Крајниот лек“ му даде мир на човештвото

ЗДРАВЈЕ

Неговото истражување „Крајниот лек“ му подари здравје на човештвото

 

Бестрашен живот

Неговото истражување „Крајниот лек“ ни даде бестрашен живот

Безусловна loveубов

Безусловната loveубов на Баба eи создаде пример за loveубов и сочувство кон човештвото

Господар на божественото мајчинство

Една и единствена Баба eи која се здоби со толку неверојатна титула и стана ХЕРОЈ за секое суштество во целиот овој универзум

 


Лек:

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

ЛЕК НА КОРОНАВИРУС

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

ЛЕК НА СИДА

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

ЛЕК НА РАК

 

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

ЛЕК НА СЕКОЈА зависност од дрога

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

ЛЕК НА СИТЕ СВЕТСКИ ПРОБЛЕМИ

BABA JEE's

THE ULTIMATE REMEDY

ЛЕК НА ПСИХОЛОШКИ ПРОБЛЕМИ

 


Историја:

1940

Раѓање

Понеделник, 6-ти мај 1940 година

1960-1980

Социјална работа

Во текот на 60-тите и 80-тите и подоцна тој започнал со поправки на патишта, основал училишта и организирал медицински материјали во градот Лила

1990

Lifeивотот се сврти

Предавајќи го изобилното семејно богатство и удобности, тој го напуштил своето предци во Лахоре

 

1990

Lahore

Тој го утеши депресивното и тажно човештво преку мистичен танц и музика

1998

Истражување

Неговиот божествен фокус и истражување ја ослободуваат вистината за блаженото аудио и тој го избира срцето на Сајед Баба за понатамошно пренесување на човештвото

2005

Смрт

Замина во вечно престојувалиште во вторник, на 8-ми февруари

The Ultimate Remedy

Youtube Twitter

Eliminate negative thinking

Cure Benign Tumor 

Gain Strength 

Remedy Stress and Anxiety

Gain Self Confidence